TUSSEN DUINEN EN CULTUUR

Nieuw Boekenroode wordt gerealiseerd op een unieke plek, midden in de natuur en toch dichtbij het centrum van Aerdenhout en Haarlem. Hier woont u op een idyllische locatie in het groen.

Aerdenhout ligt direct onder Haarlem, aan de duinrand van de Kennemerduinen. In uw achtertuin ligt Nationaal Park Zuid-Kennemerland, een prachtig gevarieerd natuurgebied van maar liefst 3800 hectare met een rijke flora en fauna. Hier vindt u bossen met eeuwenoude eiken, meren vol vogels en duintoppen met fantastische vergezichten.

OP DE FIETS RICHTING HAARLEM

Wilt u niet alleen rust, maar ook een beetje reuring in de omgeving? Het centrum van Aerdenhout met verschillende boetieks, winkels en horecagelegenheden is vlakbij. In slechts tien minuten bent u in het centrum van Haarlem, de leukste winkelstad van Nederland. Haarlem beschikt over meerdere prachtige musea, zoals het Frans Hals museum en het Teylers Museum. Er worden het hele jaar door vele culturele en culinaire evenementen georganiseerd in de stad, zoals het jaarlijks terugkerende Haarlem Culinair.

Het centrum van Amsterdam bereikt u met de trein in twintig minuten en ook Schiphol is gemakkelijk bereikbaar.

OF DWARS DOOR HET KENNEMER DUINGEBIED NAAR HET STRAND

Vanuit Nieuw Boekenroode loopt u binnen 10 minuten de Kennemerduinen in. Het zou iedere dag uw ‘vaste loopje’ kunnen worden. Even de Schotse hooglanders gedag zeggen en daarna door voor een kop koffie aan het strand van Zandvoort. Hier kunt u ieder jaargetijde terecht. ’s Zomers kunt u er de hele dag genieten van de verkoelende zeewind en wanneer het weer wat minder mooi is, kunt u bij de paviljoens heerlijk binnen zitten met uitzicht op de zon die langzaam in de zee zakt.

EEN SPORTIEVE OMGEVING

In de omgeving zijn tal van sportclubs te vinden, waaronder tennis, voetbal, hockey en cricket. Voor schaatsliefhebbers: de Haarlemse ijsbaan ligt op zo’n 20 minuten fietsen. In de Kennemerduinen kunt u heerlijk wandelen, paardrijden en fietsen en ook de prachtige golfbaan is vlakbij: binnen een kwartier fietst u naar de Kennemer Golf & Countryclub.